Onze diensten

slopen

Vergunning nodig?

Kosten vergunning

Bouwkosten

slopen

Gemeentelijke procedure

Vergunning nodig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slopen

De vergunningsaanvraag door ons laten verzorgen?

 

Als u de aanvraag voor sloopwerkzaamheden door ons laat verzorgen, zal de procedure als volgt verlopen:

·         U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen 24 uur.

·         Na wederzijdse goedkeuring van de offerte, ontvangt u van ons een vragenlijst betreffende de sloopwerkzaamheden.

·         Aan de hand van uw documentatie tekenen wij de bestaande situatie en nieuwe situatie na het slopen. Deze sturen wij u ter controle toe. U kunt eventuele wijzigingen hierop aanbrengen. Dit is volledig kosteloos. Tevens zal er een constructieberekening worden gemaakt, indient nodig.

·         Vervolgens maken wij een begeleidend schrijven voor de gemeente en gaan wij over tot de daadwerkelijke indiening van de vergunning voor de sloopwerkzaamheden. Wij zullen alle gemeentelijke vergunningpapieren voor u invullen.

·         Als de vergunning is ingediend bij de betreffende gemeente zullen wij fungeren als gemachtigde voor de aanvraag van de  vergunning zodat alle correspondentie van de vergunning via ons verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Tevens sturen wij u alle stukken toe die zijn ingediend bij de gemeente.

·         Het behandeltermijn van de gemeente voor een vergunning voor sloopwerkzaamheden, is acht weken. Wij zullen u tussentijds op de hoogte houden van de gang van zaken.

·         Als de vergunning door de gemeente verleend is, krijgt u de gestempelde stukken en tekeningen toegezonden van de gemeente.

                Zie hier een introductie film van onze werkwijze

 

                                            

Extra's opties

·         Het opvragen van offertes voor de sloopwerkzaamheden doen wij bij een drietal gerenommeerde aannemers/ slopers. Deze offertes zullen wij voor u vergelijken en u een gedegen advies geven.

Deze dienst leveren wij voor €85,- ongeacht het bouwwerk.

·         Wij kunnen de complete bouwbegeleiding uitvoeren. Op deze manier zijn wij het aanspreekpunt en heeft u er geen omkijken meer naar. Wij regelen de communicatie en planning met de aannemer, wij houden meer- en minderwerk strikt in de gaten en komen geregeld langs om te controleren of er gebouwd wordt volgens de vergunning en constructieberekening.

Deze dienst leveren wij voor circa €450,-. Klik hier voor onze referenties.

·         Wij kunnen een interactieve plattegrond maken van uw huis na de sloopwerkzaamheden. U kunt online uw woning inrichten om te kijken hoe het in de nieuwe situatie eruit komt te zien. Klik hier voor een voorbeeld.

Deze dienst leveren wij voor €50,- ongeacht het bouwwerk.

 

 

 

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

                                 info@envastgoedadvies.nl        l        tel: 075 888 0383        l       Bordwalserstraat 6, 1531 RK Wormer

                                                                       EN Vastgoed advies, copyright © 2011                 

Slopen

 Slopen