Onze diensten

nieuwbouw

Vergunning nodig?

Kosten vergunning

Bouwkosten

nieuwbouw

Gemeentelijke procedure

Vergunning nodig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwbouw

Uw eigen droomwoning, betaalbaar en snel.

Wie droomt er niet van. Het ontwerpen van je eigen huis. Een huis dat speciaal gemaakt is voor jouw levensstijl. Een huis dat jouw identiteit weerspiegeld. Een huis dat is ingericht, precies naar jouw smaak. Jouw huis. Deze droom die mensen bewaren tot ze de loterij winnen, kan wel eens heel dichtbij gaan komen.

 

In Nederland zijn er op dit moment 6694 kavels te koop (bij www.kavelgids.nl), in prijs variërend van € 40.000,- tot boven de €1.000.000,-. Veel mensen met de droom van een eigen huis kopen deze kavels, en laten deze vervolgens bebouwen met een zo groot mogelijke standaardwoning. Natuurlijk zijn dit mooie woningen, maar de droom van uw eigen originele woning komt helaas niet uit. De achterbuurman heeft namelijk dezelfde besteld.

In ons concept bieden wij u voor een betaalbare prijs een eigen ontwerp aan. Dat kan doordat alle partijen die bij de bouw betrokken zijn, al samenwerken. Dit spaart tijd, onenigheid en geld uit. In eerste instantie gaat u met de architect om tafel om uw wensen door te spreken. Heeft u altijd gedroomd van een Amerikaanse veranda rond uw huis, bewaard u warme herinneringen aan de stolpboerderij van uw grootouders of bent u de vrijgevochten moderne mens die dit terug wil vinden in uw woning. Samen komen de architect en de opdrachtgever tot een schetsontwerp. Het mooie hieraan is, dat het schetsontwerp gratis is! Bij het schetsontwerp maken we ook nog een prachtige “artist impression” voor u, welke het zeker goed zal doen op de verjaardag van uw broer, of op de buurtbarbeque.

 

Nadat u het schetsontwerp goed heeft gekeurd, gaan de architect en de aannemer het ontwerp uitwerken tot een definitief ontwerp. Nadat u hiermee akkoord bent gegaan en het ontwerp alles in zich heeft uw droomwoning te worden, gaan we verder met de vergunningsaanvragen. Wanneer de gemeente inziet dat uw droom ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden, gaat de bouw beginnen.

 

 

De vergunningsaanvraag door ons laten verzorgen?

Wilt u dat vergunningsaanvraag en het ontwerp door ons laten uitvoeren, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Extra's opties

·         Het opvragen van offertes voor het bouwen van een nieuwbouw object, doen wij bij een drietal gerenommeerde aannemers. Deze offertes zullen wij voor u vergelijken en u een gedegen advies geven.

Deze dienst leveren wij voor €85,- ongeacht het bouwwerk.

 

 

Bent u geďnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

 

 

                                 info@envastgoedadvies.nl        l        tel: 075 888 0383        l       Bordwalserstraat 6, 1531 RK Wormer

                                                                       EN Vastgoed advies, copyright © 2011                 

Nieuwbouw

 Nieuwbouw