Slopen

Verbouwen/

verbouwing

Overkapping/

veranda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws:

 

 

Welkom bij Omgevingvergunning Specialist.nl

 

Omgevingsvergunning Specialist is gespecialiseerd in het aanvragen van de omgevingsvergunning, voorheen bekend als de bouwvergunning. Wij zijn een bouwkundige bureau en vragen zo'n 250 a 300 vergunningen per jaar aan.

 

Doordat wij een een snelle en duidelijke manier van werken hanteren, kunnen wij per jaar zoveel vergunningen aanvragen. Door het hanteren van deze efficiŽnte werkwijze kunnen wij de vergunningen voor een lager tarief aanvragen dan andere partijen. Echter staat kwaliteit bij ons zeer hoog in het vaandel. Belangrijk om te weten is dat: het slagingspercentage met betrekking tot de doorgang van de vergunningen, rond de 99% is.

 

Als u ons de opdracht verleend om uw vergunning aan te vragen nemen wij het complete traject bij u uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij houden u het gehele proces op de hoogte over de gang van zaken.

 

 

Meer informatie over de verschillende vergunningen kunt u vinden op deze website. U vind hier informatie over de: werkwijze, kosten, procedures en haalbaarheid.

 

 

                                 info@envastgoedadvies.nl        l        tel: 075 888 0383        l       Bordwalserstraat 6, 1531 RK Wormer

                                                                       EN Vastgoed advies, copyright © 2011                 

Serre/

uitbouw

Overige

 Soorten vergunningen