Onze diensten

erker

Vergunning nodig?

Kosten vergunning

Bouwkosten

erker

Gemeentelijke procedure

Vergunning nodig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erker

Definitie:  Een erker is een ronde, vierkante of veelhoekige uitbouwsel, meestal aan een voorgevel. In de meeste gevallen is een erker aan drie zijden voorzien van ramen. Een erker was een geliefd element in de Nederlandse woningbouw in de periode 1920-1940.

 

De vergunningsaanvraag door ons laten verzorgen?

 

Als u de aanvraag voor een erker door ons laat verzorgen, zal de procedure als volgt verlopen:

·         U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen 24 uur.

·         Na wederzijdse goedkeuring van de offerte, ontvangt u van ons een vragenlijst betreffende de erker.

·         Aan de hand van uw documentatie tekenen wij de bestaande situatie en ontwerpen wij de erker. Deze sturen wij u ter controle toe. U kunt eventuele wijzigingen hierop aanbrengen. Dit is volledig kosteloos.

·         Vervolgens maken wij een begeleidend schrijven voor de gemeente en gaan wij over tot de daadwerkelijke indiening van de vergunning voor de erker. Wij zullen alle gemeentelijke vergunningpapieren voor u invullen.

·         Als de vergunning is ingediend bij de betreffende gemeente zullen wij fungeren als gemachtigde voor de aanvraag van de vergunning zodat alle correspondentie van de vergunning via ons verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Tevens sturen wij u alle stukken toe die zijn ingediend bij de gemeente.

·         De behandeltermijn van de gemeente voor een vergunning van een erker is acht weken. Wij zullen u tussentijds op de hoogte houden van de gang van zaken.

·         Als de vergunning door de gemeente verleend is, krijgt u de gestempelde stukken en tekeningen toegezonden van de gemeente.

                Zie hier een introductie film van onze werkwijze

 

Extra's opties

·         Het opvragen van offertes voor de bouw van de erker doen wij bij een drietal gerenommeerde aannemers. Deze offertes zullen wij voor u vergelijken en u een gedegen advies geven.

Deze dienst leveren wij voor €85,- ongeacht het bouwwerk.

·         Wij kunnen een interactieve plattegrond maken van uw huis met erker. U kunt online uw woning inrichten om te kijken hoe het in de nieuwe situatie eruit komt te zien. Klik hier voor een voorbeeld.

Deze dienst leveren wij voor €50,- ongeacht het bouwwerk.

·         Wij kunnen de complete bouwbegeleiding uitvoeren. Op deze manier zijn wij het aanspreekpunt en heeft u er geen omkijken meer naar. Wij regelen de communicatie en planning met de aannemer, wij houden meer- en minderwerk strikt in de gaten en komen geregeld langs om te controleren of er gebouwd wordt volgens de vergunning en constructieberekening.

Deze dienst leveren wij voor circa €450,-. Klik hier voor onze referenties.

 

 

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

 

 

 

 

Trefwoorden:

vergunning erker prijs prijzen kosten vergunning erker bouwvergunningen bouwen erker omgevingsvergunning.

Omgevingsvergunning Specialist verzorgt voor u het aanvragen en opstellen van uw erker omgevingsvergunning in de regio's: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, eigenlijk in een groot deel van Nederland.

                                 info@envastgoedadvies.nl        l        tel: 075 888 0383        l       Bordwalserstraat 6, 1531 RK Wormer

                                                                       EN Vastgoed advies, copyright © 2011                 

Erker/

uitbouw

 Erker