Onze diensten

bijgebouw

Vergunning nodig?

Kosten vergunning

Bouwkosten

bijgebouw

Gemeentelijke procedure

Vergunning nodig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijgebouw (garage, schuur, etc.)

De vergunningsaanvraag door ons laten verzorgen?

 

Als u de aanvraag voor een bijgebouw door ons laat verzorgen, zal de procedure als volgt verlopen:

·         U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen 24 uur.

·         Na wederzijdse goedkeuring van de offerte, ontvangt u van ons een vragenlijst betreffende het bijgebouw (garage, schuur etc.).

·         Aan de hand van uw documentatie tekenen wij de bestaande situatie en ontwerpen wij het bijgebouw. Deze sturen wij u ter controle toe. U kunt eventuele wijzigingen hierop aanbrengen. Dit is volledig kosteloos.

·         Vervolgens maken wij een begeleidend schrijven voor de gemeente en gaan wij over tot de daadwerkelijke indiening van de vergunning voor het bijgebouw. Wij zullen alle gemeentelijke vergunningpapieren voor u invullen.

·         Als de vergunning is ingediend bij de betreffende gemeente zullen wij fungeren als gemachtigde voor de aanvraag van de vergunning, zodat alle correspondentie van de vergunning via ons verloopt en u er geen omkijken naar heeft. Tevens sturen wij u alle stukken toe die zijn ingediend bij de gemeente.

·         De behandeltermijn van de gemeente voor een vergunning van een bijgebouw is acht weken. Wij zullen u tussentijds op de hoogte houden van de gang van zaken.

·         Als de vergunning door de gemeente verleend is, krijgt u de gestempelde stukken en tekeningen toegezonden van de gemeente.

                Zie hier een introductie film van onze werkwijze

 

 

 

Extra's opties

·         Het opvragen van offertes voor de bouw van een bijgebouw doen wij bij een drietal gerenommeerde aannemers. Deze offertes zullen wij voor u vergelijken en u een gedegen advies geven.

Deze dienst leveren wij voor €85,- ongeacht het bouwwerk.

·         Wij kunnen een interactieve plattegrond maken van uw bijgebouw. U kunt online uw woning inrichten om te kijken hoe het in de nieuwe situatie eruit komt te zien. Klik hier voor een voorbeeld.

Deze dienst leveren wij voor €50,- ongeacht het bouwwerk.

·         Wij kunnen de complete bouwbegeleiding uitvoeren. Op deze manier zijn wij het aanspreekpunt en heeft u er geen omkijken meer aan. Wij regelen de communicatie en planning met de aannemer, wij houden meer- en minderwerk strikt in de gaten en komen geregeld langs om te controleren of er gebouwd wordt volgens de vergunning en constructieberekening.

Deze dienst leveren wij voor circa €450,-. Klik hier voor onze referenties.

 

 

Bent u geïnteresseerd in deze diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

Trefwoorden:

vergunning bijgebouw garage schuur bergingprijs prijzen kosten vergunning bijgebouw garage schuur berging bouwvergunningen bouwen aanbouw omgevingsvergunning. Omgevingsvergunning Specialist verzorgt voor u het aanvragen en opstellen van uw bijgebouw garage schuur berging omgevingsvergunning in de regio's: Almere, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Den Helder, Purmerend, Rotterdam, Utrecht, Wormerland, Zaandam, Zaanstad, Zaanstreek, eigenlijk in een groot deel van Nederland.

                                    info@envastgoedadvies.nl        l        tel: 075 888 0383        l       Bordwalserstraat 6, 1531 RK Wormer

                                                                          EN Vastgoed advies, copyright © 2011                 

Bijgebouw/

garage/ schuur

 Bijgebouw